Praktisk_Ebbe

Praktisk informasjonkremering
kremering
Plakater på alle legekontor
Plakater på alle legekontor
90ecda9b-7460-41ce-bc85-f6ca0bd63362
90ecda9b-7460-41ce-bc85-f6ca0bd63362
images
images

Sted: Skageneset kystledshus, Manger, Alver, Vestland. 


Tid:  4. August - 7. August 2022.  Spillere kan ankomme fra kl 12. den  4. august. Huset må være ryddet kl 12.  den  7. august. 


Antall spillere: 20-30


Aldersgrense: 14 m/verge  ellers 16 +


Pris: 500,-  pers. over 20  /  250 ,- for  pers. unnder 20Påmeldinsgsfrist.1. april 2022.  


Type spill: Høyt nivå av stress, relasjonsspill, Skumle scener kan oppstå. Semitransparent ved at  så godt som alle rollene kjenner hverandre. Det vil være ting de andre ikke vet om rollen.  Det finnes ikke et "hovedplot", det finnes en bakenforliggende historie som kan komme til overflaten, men som ikke er nødvendig for spillets gjennomføring. Det kan derimot påvirke spillets forløp. 


Aktivitetskrav: Du må klare å komme deg til og fra stedet enten ved å gå ca 1. km, eller å bli rodd over i robåt. (Dette skjer før og etter spill.)  Huset er ikke tilrettelagt for rullestol, ei heller toalettet.  


Parkering: Det er ikke parkering i nærheten av laiven, vi får bare parkere en bil, og det blir arrangørenes. Vi kjører folk for å hente  bilene på Manger (5 minutter unna)  for å parkere bilene og hente dem når laiven er over . Bilene kan tømmes og fylles igjen på kaien 1 km fra laivstedet. 


Overnatting: Det er plass for 9 personer å sove inne i huset. En kan sove på sofaen. Resten må belage seg på å ta med utstyr til å sove på,  enten i telt eller på gulv.  


Matlaging: Maten lages på gasskomfyr. Det er ikke innlagt vann eller strøm i huset, men det er takvann som kan brukes til vasking og det vil bli kjørt ut nok vann til drikke. 


Utreise:  Det går buss til Manger for de som vil bruke offentlig transport,. Søk på Birkeland sør i  skyss ruteplanlegger. Eventuellt bare på Manger. Med bil tar det  ca en time å kjøre fra Bergen Sentrum.