for spillere

Informasjon for spillere!

kremering
kremering
Plakater på alle legekontor
Plakater på alle legekontor
90ecda9b-7460-41ce-bc85-f6ca0bd63362
90ecda9b-7460-41ce-bc85-f6ca0bd63362
images
images


Har du lyst å leve deg inn i en verden der alt du kjente har blitt endret etter en grusom sykdom rammet din landsdel?  

Der du vet at noe ille fortsatt kan skje, men du vet ikke helt hva?

Liker du norsk natur og tåler regn og gjørme? 

Da kan dette være laiven for deg. 


Det er tre typer roller på denne laiven.


  • De som bor på Skageneset. (hytten)
  • De som ankommer Skageneset fra et annet sted. 
  • De som er instruerte roller styrt av arrangørene eller er arrangører.


De som bor på Skageneset var alle i Alver da epidemien brøt ut. De har bånd til Alver og visste derfor om dette stedet. De har alle førstehåndsopplevelser fra sykdoms utbruddet. Aldersgruppen varierer fra tenåring til pensjonist. I påmeldingsskjemaet kan du velge hvor mye traume rollen skal ha opplevd, hvor mye stress du vil oppleve  på bakgrunn av hva rollen tidligere har opplevd og hvor involvert rollen har vært i arbeidet med å håndtere sykdommen.  


Du vil bli gitt bakgrunnsinformasjon om rollen din  og basert på denne informasjonen vil vi i fellesskap jobbe videre med rollen. Både arrangører i lag med  spiller, og spillerne seg i mellom. Målet er at spillerne skal føle at de eier sin egen rolle. 


De fastboende vil være alt fra skoleelver til  pensjonister. Vi prøver å finne en balanse i rollenes yrker og hverdagsliv som vil skape en viss grad av spenning mellom dem, samtidig som det ikke legges opp til ødeleggende konflikter. 


De tilreisende  rollene er personer som fysisk er i god form.  Spillerene  av disse bør helst være i så god form at de kan bære med seg soveutstyr og telt inn i spillområdet.  De må også ha klær som viser at de er vant til å bevege seg i naturen.