Tidslinje

Stormlaiver


Kommende, nåværende og

tidligereStille før stormen foregikk i år 1540. Vi har nå kommet til år 1550.

10 år har gått.

De siste hendelsene av betydning i Krameika vil bli skrevet inn her.


KRIGEN

Krigen mellom Omania og Sakeltia på ene siden og Driva på andre siden har vært lang og tung. Det begynte bra. Man hadde en fiende. Driverne, og mange allierter. Stryzia var med i kampen mot driverne. Og ved hjelp av våpen og forsyninger fra Omania greide Sakelterne å jage driverne langt tilbake. Så for 3 år siden kom Saria Tynia inn i krigen, og de gikk mot Stryzia. Da forlot Stryzerne krigen og deres dyktige ingeniører fulgte med dem. Som om ikke det var nok kom det en oppblomstring av troll i fjellene. Omania var presset fra to kanter. Sjøen og fjellene. Handelen med Frankia og Anglia stanset opp. Ikke kunne karavaner gå over fjellene på grunn av trollene. . Monia stengte sine grenser p.g.a. krigen mellom Stryzia og Saria Tynia, og de skipene Driva ikke stoppet tok sjørøvere. Omania er i en svært presset situasjon

.

HEKSEFORFØLGELSER

Frankia har i de senere 20 årene begynt en kraftig heksejakt. De brennes hekser over en lav sko, og alle sigøynere blir jaktet på som hekser. Dette har ført til at det har blitt flere sigøynerfølger i Omania og Anglia.


STEINENS FØLGE

Det fortelles om et følge, de blir kalt steinens brorskap, det reiser verdens rundt og samler hellige relikvier. De består av både prester av de 12, og sjamaner av de 6 gudene. En høyst usannsynlig sammensetning som gjør at det går gjetord om dem. Mange sier at de leter etter en hellig gjenstand som skal ende krigen mon Driva, andre mener at de skal kalle Adena ned til jorden for å ende all Kramedos ondskap en gang for alle.