Praktisk

Stormlaiver


Kommende, nåværende og

tidligerePRAKTISK!


Alle må ha med egen mat. Matlaging over bål, eller gassbluss.

Det er utedo i huset.

Det er ikke innlagt vann eller strøm.

Det er 20  soveplasser på hems, mer om fasilitene på arrangementssiden på facebook.


AVSTAND FRA VEI

Det tar 30 minutter for folk med normal form å gå inn til laivstedet, oppoverbakke. Du må bære inn alt du skal ha med deg. Kanskje vi kan få inn en frakt av soveposer og evnentuelle liggeunderlag før spillstart, men det er høyst usannsynlig. Det er ikke plass til feltsenger. Pakk moderat.


LAIVSTART!

Oppmøte senest 17.00. Brief på parkeringsplassen. Spillet starter kl 18.00 på fredag, det begynner fra parkeringsplassen. Det må starte da pga solnedgang som er klokken 18.45.

Spillet varer så lenge det må, men ikke lenger enn klokken 14. på søndagen. Opprigg og nedrigg er kort, for spillstedet kan brukes som det står.


BILDER:

Det vil bli tatt bilder og kanskje til og med video i løpet av laiven.

Disse vil bli brukt til promotering og drømmeromssekvenser  for senere laiver. Det er ikke sikkert at det blir mulig å ta disse bildene og videoene i skjul. Vær klar over dette og ignorer fotografen. Om du ikke vil være med på bilder eller video så er kanskje ikke dette den rette laiven for deg. Alle får lov å se bilder og video før de legges ut.  Vi kan også sladde ansikter, men helst ikke.

Ingen kan ta bilder på laiven uten å ha konferert med arrangørene. Gjør det på forhånd og dere får lov. Men da skal arrangørene ha tilgang til alle bildene og få se på dem før de legges ut.