Sangnoir

Stormlaiver


Kommende, nåværende og

tidligereCarl/a Sangnoir (27)

C. er  den ene av to kandidater til tittelen som Le Mainnoir

C. er Papa Sangnoirs eldste barn. Hen er en meget dyktig heks, med mange års fartstid bak seg. C’s mor var en sigøynerprinsesse og har brakt med seg sine tradisjoner inn i familien. Dette er ikke heksene av Amenoirfamilien så glade for, men C følger sterkt i sin mors fotspor, både magisk og tempramentmessig. C. ender ofte opp i opphetede diskusjoner med hekser av Amenoirfamiline   C er en uberegnelig, men ytterst handlekraftig person. C. får ting gjort, om enn ofte noe utradisjonellt. Hen er også veldig sjarmerende og jovial og ble derfor kandidaten fra familien Sangnoir. C har noe så sjeldent som evnen til å lytte, og komme med gode velformulerte svar tilbake. Mange kaller det sigøynersjarme, andre kaller det lederevner. Uansett er C ansett som den mest sannsynlige kandidaten til å vinne valget.


Jocelyn Sangnoir (45)

Jocelyn er med som stemmeholder for familien Sangnoir.

Jocelyn er Pere Sangnoirs yngste søsken. Hen er en runemagiker og alkymist og ikke heks som sin bror. Hen er en vel respektert i familien på tross av at hen ikke er magiker, og hen er også regnet som litt av en tørrpinn. Rigid og pompøs virker hen gjennomsyret av ondskap. Mange lurer på hvorfor hen ikke har gjort det av med sin bror og tatt makten, men det virker ikke som hen har tenkt tanken. Slike ideer blir fnyst av. Jocelyn har sittet som rådsmedlem for familien og var en av de få personene som kunne snakke den gamle lederen midt imot uten å bli skjelt ut. Mange mente at Jocelyn skremte selv den gamle Mainnoir. Eller at Le Mainnoir så sin like i hen. Ubestridt er ryet hen har for å være en mektig runemagiker med en enorm kunnskap innen sitt kunnskapsfelt. Mange har prøvd å få gå i lære hos hen, men ingen har fått den æren. Jocelyn liker best sitt eget selskap når det gjelder å utøven av magi.


Emili/e Sangnoir (22)

E er det tredje eldste barnet til Papa Sangnoir. Hen er heks som alle sine søsken, men i tillegg også synsk som sin mor. E og Carl/a Sangnoir er nære venner og der C. er utadvent og sjarmerende er E introvert og mystisk. E gjør ikke så mye ut av seg i store forsamlinger, men ryktene går om hva hen kan gjøre. Synene skal være presise ned til øyeblikket hendelsen skal skje på, hen skal være dyktig innen åndemagi og skal ha evnen til å kommandere selv de mektigste ånder. Rykter vil ha det til at hen ikke skal gå av veien for å ofre mennesker til åndene om det er nødvendig, men i og med at ordenen har regler mot dette, og ingen har gjort noe med dette, så antas det å være bare rykter. E er utvilsomtl en dyktig taktiker og det sies at hen rådgir Papa Sangnoir og er hans nærmeste rådgiver. E er den typen heks som heksejegere drømmer om å fange, men som ingen av dem ville overleve å legge sine hender på.


Yolanthe/a Sangnoir (29)

Y er den dyktigste vakten som familien Sangnoir har. Hen var et naturlig valg når både Emil/ie og Carl/a Sangnoir skulle forlate familiens trygghet. Papa Sangnoir vil ha sine to eldste barn passet godt på. Y har vært vokst opp i familien, og har en viss grad av magiske evner. Hen er hensynsløs når det kommer til å beskytte familen, men holder også sine vakter i stramme tøyler for å unngå overdreven voldelighet. Med mindre det er beordret av Papa Sangnoir selv. Da er hen  svært oppfinnsom når det kommer til utøvelse av vold på finurlige måter. Y har rykter på seg for å være lydløs i bakholdsangrep, og innehar magiske evner som ingen utenfor familien vet hva er. Dette gjør hen ekstra skremmende. Også den forfinede måten Y kler seg på, det at hen kan lese og skrive og samtidig har utmerkede bordmanerer, er også med på bygge opp om mysteriet Yolanthe/a.


Gavain/ne Sangnoir (31)

G. kom inn i familien Sangnoir som en god fotsoldat for noen år siden. Hen var kjapp med nevene, og hadde en nese for når Bymilitsen ville komme og blande seg i ærlige kriminelle sitt arbeid. Etter å ha berget en av familien Sangnoirs unge sigøynerhekser, ble hen introdusert og innen et halvt år tatt opp i familien. G er en dyktig vakt om enn noe glad i å utøve vold. Hen er kjapp til å reagere, men ikke fullt så kjapp i tankene. Noe som gjør at Hen sjelden er på vakt alene. Samtidig  og kanskje nettopp derfor, er hen en av Yolanthe/as mest betrodde vakter. Og det var ikke en overaskelse når hen ble valgt ut til å være med på dette oppdraget.