Norconnaisance

Stormlaiver


Kommende, nåværende og

tidligereAdrien Norconnaissance (38)

A. er med som stemmeholder for familien Norconnaisance.

A. er en meget dyktig åndemaner. Hen er regnet som en av familiens mest tradisjonelle åndemagikere. A. er hensynsløs, men forutsigbar og har sin herres tillit. A. trer ofte inn på vegne av Monsieur Norconnaisance som stedfortreder i offisiellt øyemed innad i ordenen, men aldri i M.N. sitt virke som Lensherre. A. sin hensynsløshet står i sterk kontrast til en sans for ære og struktur. Alle vet at man kan stole på A. når hen har gitt et løfte. Det være seg om hjelp eller at hen skal sørge for at vedkommende skal dø en brutal død. Man kan samtidig være sikker på at A gjør det det som M.N. har gitt ordre om i sin posisjon som stemmeholder og at hen vil gjøre alt som er nødvendig for å få ting slik som M.N. ønsker at det skal bli. Nå som A .er sendt ut i lag med Hugh/ette, (H. er så nær en venn som det er mulig for A å ha), så vet man at H.M. har noe han ønsker å få gjort. A. smiler sjelden, hen har et dystert oppsyn som passer med adferden, og alle vet at minst en kniv, garantert forgiftet finnes skjult i klærne. Og man bør passe seg for å ikke få den stukket i seg.


Hugh/ette Norconnaissance (29)

H. er med som vara for A. som stemmegiver.

H. er en runemagiker og en meget utspekulert sådan. H går ikke av veien for å gjøre ting som for andre er for grusomt. Hen regnes som meget tro mot ordenen og familien sin, men en fare for alle andre. Alle har hørt ryktene om at hen skrev et brev til den forrige lederen av heksejegerne og dette brevet var ilagt runer som gjorde lederen så forstyrret at han tok sitt eget liv. Samtidig er H veldig pertenlig og ryddig. Hen er en meget skarp person som nyter respekt, hen er sin onkel Monsieur Norconnaisances tro tjener og en så nær venn av A. som denne kan ha. Når disse to er blitt sendt ut sammen vet man at det finnes en grunn for det. De regnes som M.H sine mest betrodde, og der A. ikke får representere i offentlig sammenheng, får H. det. H. er ryddig og har gode manerer. Hen er om enn ikke sjarmerende, så behagelig å snakke med, for de som ikke kjenner hen. De som kjenner hen, vet å mistenke vennlige ord. H. er rolig, avbalansert og fullstendig ufortusigbar.


Orlo/eana Norconnaisance (24)

O. er sin far Pere Norcommaisances yndling. En dyktig elementist, sterk i sitt element og en dyktig teoretiker. At O. ble utvalgt som Electorale av rådet skyldes nok at hen har vist seg å ikke være sin fars nikkedukke. O. er et fullverdig medlem av rådet og har vist at hen har klare formeninger om hvordan ordenen skal utvikle seg og mange nok likte det til at hen ble valgt inn. Ingen utenfor rådet vet hva disse formeningene var. O. er kjent som en mektig jordmagiker. O. kan gjøre mye skummelt med sine evner. Jordmagikere er som regel stabile og balanserte personer, og O. har ikke gjort noe for å svekke dette synet på hen. Med unntak av en hendelse. O er kjent for å ha fått jorden til å sluke 5 personer som gikk til angrep på hen og hens søster da de var på besøk i slottshagen i lag med sin far. Kun familiens livvakter så hendelsen, og de kunne fortelle av det var over før noen av dem kunne reagere. Og alle spor etter hendelsen var borte straks lydene under jorden stanset. Hele den tiden lydene kunne høres, danset O. rundt over stedet de forsvant mens hen kaklet av latter.


Pierre/tta Norconnaisance

P. er med som vara stemmeholder for O.

P. er en av de få ritualmagikerene i familien Norconnaisance. Hen kom inn i ordenen gjennom et ekteskap med Monsieur Norconnaisances bokholder, og var lenge holdt utenfor det hele. Så ved et tilfelle kom hen til å gjøre et ganske stort rituale for å beskytte sin kjære mot onde ånder som hjemsøkte huset, og Monsieur fikk øynene opp for denne stille og praktiske magikeren. P. er mild i væremåte, men handlekraftig. Hen har forlengst bevist sin nytte i familien og har på grunn av sin pålitelighet vunnet fram til en posisjon i ledelsen av familien. Hen har fått ansvaret som biblotekar for både de offisielle og uoffisielle bøkene i Familien Richelieu sitt store bibliotek. Det er likevel overraskende at P fikk posisjonen som vara-electorale da hen er relativt ny i ordenen, og som sådan må lese seg til all kunnskap.  Det  mistenkes at dette skyldes hens evne til å gjøre ritualer og som sådan går godt på lag med elementisten Orlo/eanne. Allikevel vil de fleste undres over hva Monsieut Norconnaisance har tenkt når han har sendt hen med på turen.For P. har ikke tilliten til de fleste andre overhodene da hen bare har vært i ordenen i 6 år.


Karoly Norconnaisance (27)

Alle vet at Karoly er en dyktig vakt og en bedre kriger. Alle har sett eller hørt om når hen sloss i ringene i hovedstaden. Ubeseiret etter 50 kamper. Karoly ble adoptert inn i familien Norconnaisance, noe som er uvanlig for en person uten magiske evner. Dette var en gest fra Monsieur Norconnaisance som takk for tjenester hens mor hadde utført for M.N. Disse tjenestene førte til at hun endte på heksejegernes bål, og man kan fortsatt se flammene fra det bålet flikke i Karolys øyne. Karoly sin adferd er uforutsigbar og skummel, men alle vet at M.N. stoler eksplisitt på Karoly. Karoly liker gambling og veddemål, men det er ikke så lurt å begi seg inn i et spill med hen. Man vet aldri om man kommer ut av spillet i live.


Jaques/ette Norconnaisance (31)

At J. ble sendt med på turen er forståelig. Denne vakten har vært med familien N. i alle år. Hen vokste opp i familiens haller, som barn av lederen for familiens milits. J. har ofte oppdrag som livvakt for Monsieur Norconnaisances barn. Og siden Orlo/eanne Norconnaisance er med, så antas det at J. er sendt med som livvakt for hen. Man kan stole på J. Rolig, avbalansert og forsiktig har hen en tillitsvekkende væremåte som er uvanlig blant den Sorte hånds vakter. Denne måten å være på gjør at hen også er en del av M.N. sitt virke som baron. J. kan skryte på seg å ha vært med på slottet ved flere anledninger og å ha blitt tilbudt en plass blant heksejegerene av selveste Grand mastre de ordre des Repurgateurs Pierre Salvatori. Dette møtet skaffet ordenen mye viktig informasjon om hvordan Heksejegernes hovedkvarter er  bygd opp. J. er en som ikke er redd for å gjøre et oppdrag som kan sette hens liv i fare.