Om

Stormlaiver


Kommende, nåværende og

tidligere



Genre:

"Den sorte hånd" er en stormlaiv, satt til Stormlaiv-universet. Dette er en fantasylaiv med sterke elementer av magi og overnaturlige elementer. Over to tredeler av laivens roller vil ha magiske evner som de skal spille på.. De fleste skal spille ledere i en organisasjon som er strukturert med inspirasjon fra både Cosa Nostre og tidligere historisk mafia, basert på tanken om patroner og tjenester. Laivens roller er en blanding av kriminelle av ymse slag, Magikere og hekser er lovløse i Frankia om de ikke tilhører kirken, like fullt som mordere og smuglere er lovløse. Være de seg adelige eller ei.


Om Stormlaiv:

En stormlaiv er en laiv der rollene blir fordelt etter man har fyllt ut et påmeldingskjema. Dette påmeldingskjemaet vil spørre om hvilke rolletyper man ønsker og hvilke man absolutt ikke vil ha. Selv om det på denne laiven er lagt ut en generell oversikt over rollene vil alle roller ha et skjult aspekt, og på grunn av dette er kanskje ikke den rollen du synes ser perfekt ut den rette for deg. Derfor er det viktig å fylle ut skjemaet riktig.

Dette for at de som har problemer med å uttrykke seg verbalt og ta kontroll, skal slippe dette. Svært mange roller på denne laiven må være forberedt på å tale til massene. Dette er en svært verbal laiv.


Når  og hvordan fordeles rollene.

Rollene blir fordelt på en bestemt dag. De blir ikke fordelt fortløpende, men  en uke etter at der er mange nok spillere påmeldt og som har betalt.  (Merk, om rollen din er helt feil for deg og du sier fra innen en uke blir pengene refundert)


Om spilltype:

Dette er en laiv med lukket rollestruktur, alle spillerene  vet en del generell informasjon om alle roller, men rollene har hemmeligheter som bare de selv og noen få andre vet om. Det vil på denne laiven bli lagt ut mye mer generell informasjon om rollene i forkant enn det som er vanlig på en stormlaiv- dette er for at man kan se hvilken type roller som finnes på laiven før man melder seg på. MERK: Noen ganger kan hemmelighetene til rollene endre deres karakter.  F.eks, kanskje den snille bestefaren egentlig er  en ganske hensynsløs morder.  Forelsk deg derfor ikke for mye i en rolle på oversikten, den passer kanskje ikke for deg.