"En dag jeg løp gjennom skogen stoppet jeg og så opp mot himmelen. Der skinte solen ned gjennom løvet. Det glitret i løvet og jeg følte meg hensatt til en annen verden. Bak meg hørte jeg lyden av min venninne som løp ned den samme stien som jeg nettopp hadde kommet løpende ned. Jeg stoppet henne, "Hysj, jeg tror fienden gjemmer seg i løvet foran oss, la oss løpe til Totempælen. Der kan de ikke røre oss." Vi løp lettbent gjennom skogen, dukket under falne trær og hoppet over myrhull. To unge piker på 11 og 9 på vei inn i vår verden, vår drøm. I en liten skog bak et eføykledt gjerde. Gjemt bak et gammelt hus, der vi egentlig ikke hadde lov til å gå. Nok til å sette fantasien i sving. En fantasi som siden ikke har hvilt. "

Unni, primus motor Stormlaiv

Mange år er gått siden leken i skogene, mange laiver er laget. Med den kommende: Stormly, vil jeg vende tilbake til de ville skogene. Et sted som er gjemt fra nysgjerrige øyne. Fritt for fordommer og påbud. Der man har lov til å være vill. Stormly er de ville skumringsalvenes laiv. Den er de noble ridderenes laiv. Den er de farlige og tøffe trollenes laiv.

Dette er laiven som foregår i de forheksede skogene. Det er magiske vesener bak hver busk. Det er ville alver i hver tretopp. Men vi som skal drømme oss inn dit er bare mennesker. Hvordan skal vi da klare å leve oss inn i drømmen?

Med meg på reisen har jeg vært så heldig å få meg meg Jeanette, som er veldig sterk der jeg er svakest, og ellers like leken og fantasifull som meg. Å lage laiv med henne er er som en drøm som har blitt ekte.

Vi arrangørene vil gjøre vårt for å gjøre drømmen ekte for spillerene. Vi har valgt et sted, som både er lett å komme seg til, og som er så isolert at vi kan få være i fred. Vi vil høre en del båtstøy er jeg redd, men det får vi overleve. Det er så mange andre kvaliteter dette stedet har som vi ikke kan være foruten. Vi kan bygge plattformer i trærne. Slik at man kan sove på plattformer og i nett i trærne. Vi skal bygge et tempel, en zome.

Og vi skal lage til tinglysningen. Dette er en stor slette, som egner seg for å slå opp mange telt. Til å danse, å vandre gjennom vakker skog, til å slå på tromme og til å kose seg i skyggen.

Vi har en drøm om at vi alle kan drømme oss dit sammen.Velkommen skal dere være. Vi venter der... i ly av de store trærne.... så meld dere på.